19/2/13

Νέα του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών


Νέα του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών - (5)        Τον δρόμο της επιστροφής πήραν οι 5 Αθλητές CanoeKayak και oi 2 Προπονητές τους από την Φιλιππούπολη (Plovdiv) της Βουλγαρίας μετά από 20 μέρες παραμονής και αγωνιστικής προετοιμασίας στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών. Όλη η αποστολή της γειτονικής Χώρας, καθώς και η Πρόεδρος του σωματείου CKKChipilski” κα Ana Kodinova έμειναν ενθουσιασμένοι από τον υδάτινο στίβο του ποταμού Λουδία, την πληρότητα του Ναυταθλητικού Κέντρου αλλά και από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή καθ΄ όλη την παραμονή τους. Έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις υποσχόμενοι πως πολύ σύντομα θα επιστρέψουν με ακόμη μεγαλύτερη ομάδα.
   

        Επίσκεψη της Κας Δήμητρας Γιαννιού, Ομοσπονδιακής Προπονήτριας ανάπτυξης της ΕΚΟΦΝΣ, στο Ν.Ο. Γιαννιτσών, στα πλαίσια του προγράμματος αξιολόγησης των αθλητών στην κατηγορία ανάπτυξης. Η κα Γιαννιού συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους νέους κωπηλάτες και τους Προπονητές τους Ανδρέα Λυγγερίδη και Λευτέρη Καράμαλη και υπέβαλλε σε σωματομετρικά τεστ και δοκιμασίες τους Αθλητές καταγράφοντας τις επιδόσεις τους.


·         Τον Ν.Ο. Γιαννιτσών επισκέφθηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέφανος Τοπάλογλου και αφού συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα του Ομίλου ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την Διοίκηση όπως και τις Δραστηριότητες που προγραμματίζει ο Ν.Ο.Γ. με σκοπό την βέλτιστη συνεργασία των δύο πλευρών.