1/8/13

ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ κατ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

Αναχώρησε την Πέμπτη 1η Αυγούστου ο νεαρός κωπηλάτης του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Γιάννης Παπαχριστούδης για το Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς για να συμμετάσχει σε προπονητικό κοινόβιο που διοργανώνει η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στα πλαίσια Ανάπτυξης του αθλήματος στις μικρότερες ηλικίες.
Ο Αθλητής του ΝΟ Γιαννιτσών επιλέχθηκε μαζί με άλλους 37 κωπηλάτες και κωπηλάτριες απ΄ όλη την Ελλάδα μέσα από εκατοντάδες Αθλητές μετά από ειδικά τεστ που έγιναν στην αρχή της χρονιάς από την Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Ανάπτυξης κα Δήμητρα Γιαννιού.
Ο Γιάννης ξεκίνησε την Κωπηλασία λίγους μόλις μήνες πριν μαζί με πολλά ακόμη αγόρια και κορίτσια που επέλεξαν να γνωρίσουν την κωπηλασία στα ήρεμα νερά του Λουδία και γοητεύτηκαν από την καθημερινή επαφή με το νερό και το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον του Κωπηλατικού Κέντρου.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική ανάγκη για την Ελληνική νεολαία η προσήλωση στην μόρφωση του πνεύματος και στην εκγύμναση του σώματος.  Ο Ναυτικός όμιλος Γιαννιτσών είναι μία μόνο επιλογή από πληθώρα αθλητικών σωματείων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή σε πάρα πολλά αθλήματα είναι όμως το μοναδικό ΄΄Ναυταθλητικό΄΄ σωματείο του Νομού Πέλλας και είναι επίσης το κορυφαίο Αθλητικό σωματείο σε απόλυτο αριθμό Πανελλήνιων Διακρίσεων.


Καλούμε τους νέους και νέες της περιοχής να έρθουν στο Υπερσύγχρονο Κωπηλατικό Κέντρο του Λουδία και να δουν από κοντά μια καθημερινή προπόνηση των αθλητών και να γίνουν μέλη της μεγάλης και ζεστής οικογένειας ενός Ομίλου με Ιστορία και προσφορά στον Αθλητισμό.

Η Ακαδημία του Ομίλου δεχεται αθλητές από 10 έως 15 ετών.

Μέρες και ώρες Λειτουργίας: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή (8:30 π.μ.) Τηλ. επικοινωνίας: 6936116105 κος Μαξούρης

Για το ΔΣ του ΝΟΓ

Αθανάσιος Γίδαρης (έφορος Δημ. Σχέσεων)