12/4/13

Επίσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας.



Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη επισκέφθηκαν στο γραφείο του, ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Γιαννιτσών, Νίκος Θωμαίδης και το Μέλος του Δ.Σ. Αναστάσιος Μητκάκης.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης για τις προσπάθειες προβολής και ανάπτυξης των αθλημάτων που καλλιεργεί ο Ν.Ο.Γ., τις τελευταίες δραστηριότητες του Ομίλου καθώς και σημαντικά θέματα που αφορούν τον ποταμό Λουδία και την προστασία του από πιθανές εστίες μόλυνσης.

Ο Πρόεδρος του Ν.Ο. Γιαννιτσών έθεσε υπ΄όψιν του κου Θεοδωρίδη το πάγιο αίτημα του Ομίλου που αφορά τον ετήσιο καθαρισμό της παρόχθιας περιοχής του Λουδία στο σημείο του Κωπηλατικού στίβου, για να είναι εφικτή και ασφαλής η προπόνηση των Αθλητών που προπονούνται εκεί αλλά και η σωστή προετοιμασία και διοργάνωση Αγώνων Πανελλήνιας εμβέλειας.
Συζητήθηκαν επίσης οι δυνατότητες ανάπτυξης Αθλοτουρισμού που υπάρχουν στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και η σημαντική συμβολή που μπορεί να έχει προς αυτή την κατεύθυνση το Διεθνές Ναυταθλητικό Προπονητικό Κέντρο του Λουδία.
Στόχος του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών είναι να μπορέσει το Ναυταθλητικό Κέντρο, να αποτελέσει σημαντικό πόλο έλξης ξένων Εθνικών Ομάδων, σωματείων και μεμονωμένων ατόμων για προετοιμασία, μαζικό αθλητισμό ταυτόχρονα με μια μορφή διακοπών λόγω του πανέμορφου φυσικού περιβάλλοντος και όχι μόνο, βοηθώντας την τοπική οικονομία συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής, ιστορικά, πολιτιστικά και περιβαλλοντικά.
Στο τέλος της ενημερωτικής αυτής συνάντησης συμφωνήθηκε το επόμενο ραντεβού να γίνει στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού ομίλου Γιαννιτσών παρουσία και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Εφορία  Δημοσίων Σχέσεων
Αθανάσιος Γίδαρης